Contact opnemen

go to top

Contact opnemen

  • DON QUIJOTE CENTRAL Nederland
  • Parkstraat 6 3016 BD Rotterdam
  • Tel : +31 (0) 10 476 35 33

Marianne Schoonderbeek, Office Manager vanaf 2005

´Mijn droom om Spaans te leren begon op de middelbare school. Ik heb gekozen voor een ´Gap Year´ met als invulling enkele maanden Spaans leren in Sevilla. Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij don Quijote en na afloo

p van die stage had ik mijn plek gevonden en ben ik gebleven. Mijn liefde voor Spanje en het overbrengen van mijn eigen ervaringen, in combinatie met het organiseren van het dagelijks reilen en zeilen op kantoor maken dat ik iedere dag met plezier aan de slag ga´.

Emma Metsers, Course Counsellor vanaf 2012

´Na zelf een cursus Spaans van 5 weken in Salamanca gevolgd te hebben, wist ik het zeker: Als je écht goed Spaans wilt leren, zul je dit moeten doen in het land waar Spaans de moedertaal is. Mijn grammaticale basis was destijds redelijk, omdat ik net klaar was met mijn Bachelor Spaans. Maar wat betreft spreekvaardigheid kon ik nog een hoop leren en dat heb ik ook gedaan! Naast een heel mooie taal is Spaans natuurlijk ook een internationaal belangrijke taal. Daarom wil ik onze cursisten graag helpen en adviseren bij hun zoektocht naar een cursus en bestemming die het best bij hun wensen past zodat ze zoveel mogelijk rendement uit de de cursus halen. Mijn eigen ervaringen in Salamanca, Barcelona en Madrid helpen hier zeker bij´.

Anne Dikhooff

´In mei 2012 heb ik don Quijote leren kennen. Ik heb namelijk toen zelf meer dan een maand de cursus Intensief Spaans gevolgd. Als oud-cursiste heb ik daarna vaak mijn ervaringen gedeeld op de informatieavonden. Na het afronden van mijn HBO studie ben ik bij don Quijote aan de slag gegaan als Course Counsellor, waarbij ik dagelijks onze cursisten begeleid in het vinden van de juiste bestemming en cursus´.