Contact opnemen

go to top

Contact opnemen

  • DON QUIJOTE CENTRAL Nederland
  • Parkstraat 6 3016 BD Rotterdam
  • Tel : +31 (0) 10 476 35 33

Vincent Giljam, Manager don Quijote Nederland

“Sinds ik op het VWO met het Spaans in contact kwam heeft deze rijke taal mij niet meer losgelaten. Daarna ben ik dan ook een studie gaan volgen die me in verschillende Spaanstalige landen heeft gebracht. Na jaren onder andere in Madrid gewoond te hebben en me bezig gehouden te hebben met de promotie van de cultuur van Spaanstalige landen, ben ik momenteel de manager van don Quijote Nederland.

Mijn favoriete steden in Spanje zijn Madrid en Granada en in Latijns-Amerika ga ik het liefste naar Mexico of Uruguay, maar ook alles wat daartussen ligt heeft mijn interesse.

Het spreken van een nieuwe taal staat gelijk aan het begrijpen van een cultuur. En met het Spaans gaat er een hele nieuwe wereld vol historie, kunst, muziek, diversiteit, persoonlijk contact, plezier en humor voor je open. Ik help je graag verder om ook jouw Spaanse droom te verwezenlijken.”

Florine van der Most, Course Counsellor

“Na vele fijne vakanties in Cubelles (een dorpje onder Barcelona), is mijn passie voor Spanje en vooral voor de Spaanse taal gegroeid! Ik vond het enorm leuk om Spaanse les te hebben op de middelbare school maar ik wilde de taal in een Spaanse omgeving leren. Nadat ik mijn diploma had behaald was het ook een logische keuze dat ik naar Spanje zou gaan. Destijds was ik in contact gekomen met don Quijote en na een gesprek op het kantoor was ik helemaal zeker van mijn zaak. Ik vertrok voor 7 maanden naar Valencia, de taal was voor mij een opening om meer van de cultuur te leren en ik leerde steeds meer over de Spaanse manier van leven door het contact met de inwoners van de stad. Na mijn prachtige ervaring in Valencia, bleef ik over met veel internationale vrienden! Na vier jaar in Nederland miste ik toch weer het Spaanse leventje en ben ik naar Barcelona vetrokken om daar te gaan wonen en werken. Inmiddels kon ik het Spaans op professioneel gebied gebruiken en had ik een enorm leuke tijd met Spaanse collega’s. Ik wens iedereen zo’n mooie ervaring en ontwikkeling en ik help je daarom ook graag verder aan jouw avontuur.

Mijn favoriete steden in Spanje zijn: Valencia, Madrid, Barcelona en Granada. Latijns-Amerika staat zeker nog op mijn reisplanning!”

Joëlle Reket, Course Counsellor

“Mijn liefde voor Spanje begon al heel vroeg, namelijk toen ik in mijn jonge kinderjaren Pedreguer (nabij Alicante) bezocht en leerde tellen en de rekening te vragen in het Spaans. Toen ik op de middelbare school het vak Spaans kreeg, begon het nog meer te kriebelen. don Quijote leerde ik in 2010 kennen toen ik mijn Spaans ging opfrissen op een zomerkamp in Valencia. Tijdens mijn studie Communicatie heb ik in Barcelona en Valencia gewoond… ik vond het er zo leuk dat ik zelfs emigreerde. Vier jaar lang woonde en werkte ik in Valencia. Ik houd van de Spaanse levensstijl… Lekker een verse paella op zondagmiddag, tot in november nog naar het strand kunnen, omringende dorpjes bezoeken, de vele feestdagen: je kunt het je vast voorstellen! Mijn favoriete steden in Spanje zijn (erg verrassend) Valencia, maar Sevilla vind ik ook onwijs mooi en voor Ibiza buiten het hoogseizoen kun je me ook wakker maken!

Mijn enthousiasme voor Spaanstalige landen probeer ik bij don Quijote op je over te brengen. Graag help ik je met het vinden van de juiste bestemming en cursus om je net zo’n fijne Spaanstalige ervaring te laten hebben zoals ik die heb gehad!”