Spaans is een nuttige en leuke taal om te leren, maar wie wil er Spaanse lessen volgen in Nederland? Deze vijf locaties laten jou kennismaken met een nieuwe omgeving en de taal in de praktijk gebruiken.

Bolivia

Bolivia


Bolivia, het goedkoopste land in Zuid-Amerika, is een avontuurlijke optie voor het onder de knie krijgen van de snelle ritmes van de Spaanse taal. La Paz is niet alleen de hoogste hoofdstad op deze planeet maar ook de thuisbasis van goed gevestigde Spaanse scholen.

Ecuador

Ecuador


Dit land ziet er misschien klein uit in vergelijking met de buurlanden. Ecuador verpakt een goddeloze stempel van cultuur, avontuur en diversiteit. Spaanse scholen zijn dertien in een dozijn door de levendige steden aan het strand en grote koloniale steden van Ecuador.

Colombia

Colombia


Waar ooit veel cocaïne werd gedeald, is nu een fenomenale locatie om Spaans te leren. Het accent is niet altijd altijd gemakkelijk te begrijpen, maar het Spaans in Colombia heeft een unieke klank. Veel Zuid-Amerikanen beschouwen Colombiaans Spaans als de meest romantische vorm van het Spaans in Latijns-Amerika. In het hele land komen Spaanse scholen als paddenstoelen uit de grond. Het land wordt langzaam een grote bestemming voor toeristen, omdat het het niet zo geweldadig is als vroeger. Wees niet bang voor de reputatie van dit land!

Guatemala

Guatemala


Aan het einde van de staart van Mexio is Guatemala één van de mooiste streken in Centraal Amerika. Van oude ruïnes van de Maya’s naar overgrote jungles in aanloop naar de basis van enorme vulkanen heeft het land geweldige, diverse gebieden om te ontdekken. Wat het land zelfs aantrekkelijker maakt, is dat het Spaanse dialect erg basic, langzaam en gemakkelijk te begrijpen is. Als toevoeging op het feit dat je niet een taalkundig expert hoeft te zijn om het Spaans in Guatemala te begrijpen, is het ook nog eens het goedkoopste land om de taal te leren. Drie populaire steden met geweldige scholen zijn San Pedro La Laguna, Antiqua en Quetzaltenango.

Spaans Leren in Spanje

Spaans Leren in Spanje


Veel mensen zien Spanje over het hoofd, terwijl Spanje een goedkoper land in West-Europa is. Er zijn scholen om Spaans te leren in overvloed. Terwijl Spanjaarden woorden en werkwoordstijden gebruiken die exclusief zijn voor hun land, zal het jou absoluut de beste achtergrond van de taal geven.



Bronnen:
http://www.quito.com.ec/en/
http://www.zoover.nl/spanje
http://www.infoplease.com/country/guatemala.html

Volgende Stap

Laten we praten! Bekijk ons aanbod en laat ons je helpen om je eigen offerte samen te stellen.

Nieuwsbrief

Interessante verhalen elke maand, rechtstreeks in je inbox.