Spaans leren in Trinidad, Cuba

go to top

Spaans leren in Trinidad, Cuba

  • Studeer Spaans in Trinidad
school location

Partner School Trinidad

school location Trinidad, Cuba - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Trinidad, Cuba

Onze taalschool in Trinidad is uniek omdat het hier niet gaat om lessen in een fysiek schoolgebouw. In plaats daarvan bieden we een leerervaring  in een intieme en persoonlijke sfeer. Je hebt les bij de docent thuis, bij de gastfamilie thuis of in het geval van bepaalde mini-groep cursussen, in één van de culturele centra. Dit is dé manier om de Cubaanse cultuur en bevolking echt te leren kennen.

De individuele lessen starten elke doordeweekse dag en de mini-groep cursussen elke maandag.

*De school behoudt het recht om een groepscursus in een individuele om te zetten indien er geen andere studenten van hetzelfde niveau aanwezig zijn. In dit geval zal het aantal lesuren met 25% worden verminderd.

Rooster

De school zal je rooster bepalen naar aanleiding van je niveau Spaans. Lessen worden gehouden in de ochtend (vanaf 8.30 uur) en in de middag. Een les duurt 50 minuten.

Docenten

Alle docenten zijn native speakers en ze zijn in het bezit van een universitair diploma. Allen hebben ervaring in het lesgeven van Spaans aan niet Spaanstaligen.

Huisvesting

  • Gastfamilies. De zorgvoldig gekozen gastfamilies wonen in ruime woningen in het centrum van de stad. Je kunt er verblijven in 1-persoonskamers op basis van halfpension (ontbijt en avondeten). Alle kamers zijn voorzien van airconditioning of een ventilator en sommige kamers beschikken over een privébadkamer. Wasservice is niet inbegrepen maar de familie kan je kleding tegen een kleine vergoeding wassen.

Activiteiten en excursies

Een reis naar Cuba is niet compleet zonder een bezoek aan één van de rum-musea of tabaksfabrieken. Maak dus optimaal gebruik van je tijd in Cuba door met je medecursisten leuke excursies te maken en te genieten van de adembenemende landschappen die Cuba rijk is.

Onze mening

Trinidad is nog steeds vrij onaangetast door het toerisme, alhoewel het nu beetje bij beetje begint te komen. Het is een leuke stad voor de wat meer avontuurlijkere studenten, aangezien het een stuk kleiner is dan Havana en Santiago en er minder studenten aanwezig zijn dan in de andere steden.