Studeer Spaans in Santo Domingo

go to top

Studeer Spaans in Santo Domingo

  • Studeer Spaans in Santo Domingo
school location

Partner School Santo Domingo

school location Santo Domingo, Republica Dominicana - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Santo Domingo, Dominicaanse Republiek

Onze taalschool in Santo Domingo ligt in de 'Zona Universitaria' en kijkt uit op de campus van de grootste universiteit van de Dominicaanse Republiek (UASD). Het gebouw is omgeven door een tuin met terrassen waar je perfect kunt socializen! De klaslokalen zijn eenvoudig, maar gezellig. Dit alles zorgt voor een persoonlijke en vriendelijke sfeer. Met het openbaar vervoer ben je met 10 minuten in het historische 'koloniale kwartier' waar je theaters, musea en restaurantjes in overvloed vindt.

In Santo Domingo wordt lesgegeven in kleine lesgroepen: 2 tot maximaal 7 studenten.

Lesrooster

De lessen vinden of 's ochtends of 's middags plaats; elke les duurt 45 minuten.

Activiteiten en excursies

Een aantal activiteiten en excursies vullen je cursus Spaans aan:

  • Danslessen
  • Bezoekjes aan musea
  • Theater
  • Culturele evenementen
  • Hiken

Onze mening

Santo Domingo en haar omgeving bieden, dankzij haar indrukwekkende en afwisselende landschap, volop mogelijkheden om leuke dingen te doen in de natuur. Beklim de bergen, ga hiken, trek de jungle in of ga gewoon genieten van de warme Caribische zon op een van de parelwitte stranden!

Hoewel de Dominicaanse Republiek een populaire vakantiebestemming is, zijn er nog steeds veel ongerepte stukjes te vinden! Of je nu de prachtige natuur van dit eiland wilt ontdekken, of juist de merengue wilt dansen met de Dominicanen, de Dominicaanse Republiek biedt heel erg veel mogelijkheden om naast je studie Spaans optimaal te genieten van je vrije tijd!