Leer Spaans in Peru

go to top

Leer Spaans in Peru

 • Cursus Spaans in Peru
 • Cursus Spaans in Peru
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Cusco, Peru

Leer Spaans in Peru en ontdek een land dat van alles wat heeft; kunst, magie, schoonheid en mysterie. don Quijote biedt een brede keuze aan cursussen om Spaans te leren in Peru terwijl je aan het genieten bent van de prachtige omgeving!

Bestemming in Peru

 • Cusco - De oudste stad van het westelijk halfrond, vol met fascinerende geschiedenis van de Incacultuur en elegante koloniale architectuur.

Cursussen Spaans in Cusco

 • Intensief Spaans: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 lessen per week in groepsverband. De groepscursus is een effectieve en gezellige manier om Spaans te leren of te verbeteren.

 • Individuele lessen: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen dan is deze cursus perfect voor jou! De privélessen worden samengesteld al naar gelang jouw wensen.

 • Super Intensief: Geschikt voor degenen die een manier zoeken om snel hun taalvaardigheden te verbeteren. Deze cursus is eigenlijk ´best of both´ en biedt 20 groepslessen plus 10 individuele lessen per week.

 • Vrijwilligerswerk programma: Om voor dit programma in aanmerking te komen dien je eerst een intensieve cursus Spaans te volgen van minimaal 2 weken. Dit omdat je niveau van het Spaans toereikend moet zijn voor het uitvoeren van je vrijwilligerswerk. Nadat je deze cursus gevolgd hebt krijg je de kans om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Meer Informatie

Cursisten hebben de mogelijkheid om te wonen bij een geselecteerd gastgezin in een eenpersoonskamer met half pension maaltijden inbegrepen.

Munteenheid: Nuevo (Nieuwe) Sol

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$2-5
  Gemiddeld: US$5-10
  Luxe: vanaf US$10
 • Verblijf
  Goedkoop: US$5-10
  Gemiddeld: US$10-15
  Luxe: vanaf US$15

Gevuld met woestijnen, weelderige regenwouden en de torenhoge pieken van de Andes, het kan gewoon niet ontkend worden dat Peru verbluffend is. Echter haar schoonheid gaat veel verder dan het landschap met nog gastheren met prachtige koloniale architectuur, en iets wat misschien nog belangrijker is zijn de fascinerende ruïnes van de Inca- beschaving. Peru is de thuisbasis van een van de meest beroemde bezienswaardigheden in heel Latijns- Amerika, de Machu Picchu. Welke terecht wordt beschouwd als een van de wonderen van de wereld. Zittend op een hoge richel in de Andes ligt deze oude en verloren stad. De Machu Picchu is een van de meest sfeervolle plekken op aarde. Wanneer je deze plek bezoekt zul je een onvergetelijke ervaring hebben voor de rest van je leven. Vanuit de Machu Picchu kun je lopen naar de Inca Trail, ideaal voor iedereen die wilt genieten van het buitenleven. Langs het pad kom je door huizen van de hoogland indianen die nog steeds de oude taal van de Quechua spreken en welke de traditionele manier van leven onderhouden.

Ondanks het feit dat hier 5000 jaar geleden al mensen leefden, is Peru constant levendig. De bruisende steden Cusco en Lima zijn de culturele centra waar je sierlijke katholieke kerken, musea vol met oude relikwien kunt bezoeken terwijl je ook kunt feesten met de vriendelijke bevolking tot in de kleine uurtjes. Voor de ultieme ervaring wat Latijns- Amerikca te bieden is Peru zeker een bestemming naar keuze.