Leer Spaans in Guatemala

go to top

Leer Spaans in Guatemala

 • Cursus Spaans in Guatemala
 • Cursus Spaans in Guatemala
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Guatemala

Studeer Spaans in Guatemala en ontdek een van de meest geweldige landen van de wereld. don Quijote biedt je verschillende cursusussen om Spaans te leren in Guatemala terwijl je aan het genieten bent van wat het land allemaal te bieden heeft.

Bestemming in Guatemala

 • Antigua - Ontdek de koloniale charme in een van de oudste steden van Centraal- Amerika.

Cursussen Spaans in Guatemala

 • Intensieve Groepscursus: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week in een groep met niet meer dan 4 cursisten. Dit is een ideale manier om Spaans te leren of je bestaande kennis te verbeteren.
 • Super Intensieve Groepscursus: Om je Spaans echt snel te verbeteren volg je 20 groepslessen en 10 individuele lessen per week. Deze combinatie is met name goed voor je prestaties op het gebied van conversatie.
 • Individueel: Bij de individuele cursus kun je Spaans leren in je eigen tempo volgens een programma dat je samen met de docent opstelt.
 • Spaans & Salsa: Als aanvulling op je Intensieve Groepscursus kan je een expert worden op het gebied van Salsa door 8 danslessen te volgen per week.
 • Vrijwilligerswerk programma: Om in aanmerking te komen voor dit programma dien je eerst een cursus Intensief Spaans van minimaal 4 weken te volgen, om je Spaans op het juiste niveau te brengen. Na afronding van de cursus kun je aan de slag als vrijwilliger.

Meer Informatie

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen de volgende accommodatie types:

Gastgezinnen zijn geselecteerd om jou een zo goed mogelijk verblijf te bieden. Je krijgt een eenpersoonskamer met vol pension (ontbijt en twee maaltijden) van Maandag tot Zaterdag.

Studentenresidentie met of zonder maaltijden.

Munteenheid: Quetzal - US Dollar ($)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$2-5
  Gemiddeld: US$5-15
  Luxe: vanaf US$15
 • Verblijf
  Goedkoop: US$5-30
  Gemiddeld: US$30-60
  Luxe: vanaf US$60

Guatemala biedt het beste van Midden- Amerika in een compacte vorm. In Guatemala vind je de mooiste voorwerpen uit de Maya-beschaving samen met een overvloed aan indrukwekkende ruïnes en andere archeologische plaatsen, zoals de stad Chichicastenango. Geologisch gezien is het land een van de meest actieve in Midden- Amerika met een aantal van de hoogste en meest energieke vulkanen. Deze rokende pieken dragen bij aan een adembenemende natuurlijke schoonheid met op de achtergrond dichte tropische oerwouden die ook plaats maken voor onweerstaanbare hoogland meren.

Het culturele erfgoed van de Maya´s is duidelijk zichtbaar door heel Guatemala en de lokale bevolking is er trots op om de traditionele kleding met vele felle kleuren te dragen. Guatemala heeft een onrustig verleden gehad op zijn zachtst gezegt, met een wrede burgeroorlog tussen 1960 en 1996. De rust is nu echter teruggekeerd en het land is omgebouwd tot een vriendelijke en gastvrije bestemming. Er is geen betere tijd om nu naar Guatemala te gaan en om dit prachtige land te ontdekken.