Leer Spaans in Costa Rica

go to top

Leer Spaans in Costa Rica

 • Cursus Spaans in Costa Rica
 • Cursus Spaans in Costa Rica
 • Cursus Spaans in Costa Rica
 • Cursus Spaans in Costa Rica
 • Cursus Spaans in Costa Rica
request more info

Contact

Contact

Studeer Spaans in Costa Rica en ontdek een land vol natuurlijke schoonheid en een combinatie van cultuur en plezier. don Quijote biedt verschillende cursussen op de meest fascinerende bestemmingen in Costa Rica. Zo wordt Spaans leren een geweldige ervaring!

Bestemmingen in Costa Rica

 • Heredia - wordt ook wel beschouwd als één van de meest schilderachtige delen van Costa Rica. Heredia is bekend door de groene heuvels en vulkanische nationale parken. Deze bergachtige provincie is de thuisbasis van vele avontuurlijke activiteiten in een adembenemende natuurlijke omgeving.

Cursussen Spaans in Costa Rica

 • Intensieve Cursus: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week in een groep van maximaal 5 cursisten. Deze cursus is ideaal om Spaans te leren of om je bestaande kennis te verbeteren.
 • Super Intensieve Cursus: Als je liever wat sneller een hoger niveau wilt bereiken dan is deze cursus perfect voor jou. Je volgt 27,5 groepslessen per week. Met deze cursus kun je aan je vaardigheden op communicatie gebied werken.
 • Individueel: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze cursus perfect voor jou. Tijdens deze cursus volg je een programma wat je in overleg met je docent samenstelt.
 • Best of Both: Geschikt voor degenen die een manier zoeken om snel hun taalvaardigheden te verbeteren. Best of Both biedt 20 groepslessen plus 10 individuele lessen per week.
 • Vrijwilligerswerk programma:  Om in aanmerking te komen voor dit programma dien je eerst een cursus Intensief Spaans van 4 weken te volgen om het juiste niveau Spaans te bereiken. Na afronding van de cursus kun je aan de slag als vrijwilliger.

Meer Informatie

Er zijn twee accommodatie mogelijkheden::

Gastgezin: in een 1- of 2-persoonskamer op basis van logies en half pension.

Studentenresidentie: in een gedeeld appartement of in een privé appartement, op basis van logies.

Munteenheid: Costa Rican colón

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$ 5-10
  Gemiddeld: US$ 10-20
  Luxe: vanaf US$ 25
 • Verblijf
  Goedkoop: US$ 5-15
  Gemiddeld: US$ 20-30
  Luxe: vanaf US$ 50

Costa Rica maakt zeker zijn letterlijke vertaling waar, “Rijke Kust”. Met bijna 300 stranden en het hele jaar door warm water is Costa Rica een idyllische bestemming, met rustige stranden en het ongerepte turquoise water met brekende golven en het grove zwarte zand. Het is het beste surfgebied in de regio en een ideale bestemming voor zonliefhebbers; het is er het hele jaar door warm!

Costa Rica is ook bekend om haar rijke verscheidenheid aan planten en dieren en heeft een groot aanbod van nationale parken. In feite is meer dan 25% land in handen van een beschermsysteem voor nationale parken en natuurreservaten.  Deze gebieden vormen een ideale plek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in natuurgerichte activiteiten zoals het kijken van schildpadden die zicht nestelen op het strand tot en met een prachtige jungle tour. Een paar van de meest populaire nationale parken zijn; “Las Baulas”, ”Arenal Volcano”, “Santa Rosa”, “Tortuguero” en “Monteverde Reserve”, deze parken herbergen een natuurlijke flora en fauna.

Ondanks de prachtige stranden en parken, zijn de  “Ticos” zelf de nationale trots van Costa Rica. Als je eenmaal hun vriendelijkheid en spontaniteit hebt ervaren, zul je het daar ongetwijfeld mee eens zijn. De stad San José ademt de vriendelijkheid en energie uit van haar bewoners. De typisch Caribische stad Limón is het culturele centrum en heeft een bruisend nachtleven.