Spaans Leren in Córdoba, Argentinië

go to top

Spaans Leren in Córdoba, Argentinië

  • Spaans Leren in Córdoba, Argentinië
school location

Partner School Córdoba

school location 27 San José de Calasanz, Córdoba, Argentina - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Córdoba - Argentinië

Onze partnerschool in Córdoba ligt midden in de stad, vlakbij het winkelcentrum. Het is een kleine taalschool met een capaciteit van ongeveer 80 studenten en beschikt over 12 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte waar je met je medestudenten kunt genieten van een kopje koffie, thee of "mate", een keuken, een videolokaal, toegang tot internet en een dakterras met een prachtig uitzicht over de koloniale stad. Er is ook een tuin met een zwembad. De school is ook toegankelijk voor mindervalide cursisten.

De school behoudt het recht om een groepscursus om te zetten in een individuele cursus indien er geen andere studenten van hetzelfde niveau aanwezig zijn. Wanneer dit gebeurt, zal het aantal lesuren met 20% worden verminderd.

De cursus is inclusief een welkomstlunch en een stadswandeling zodat je al snel de stad, de docenten en je mede-studenten leert kennen. Je zult nooit met meer dan 7 studenten in een klas zitten, zelfs als je beginner bent. Het gemiddeld aantal studenten per klas is 3.

Lesrooster

De lessen worden zowel 's ochtends als 's middags gegeven en elke les duurt 55 minuten.

Docenten

Alle docenten van onze taalschool in Córdoba zijn gekwalificeerd en ervaren. Ze willen jouw tijd in Argentinië zo gemakkelijk, comfortabel en productief mogelijk maken.

Huisvesting

  • Gastgezin, op basis van ontbijt of halfpension in een 1- of 2-persoonskamer.
  • Studentenresidencia, op basis van logies of met ontbijt in een 2-persoonskamer.

Houd er rekening mee dat er in geen enkele huisvestingsmogelijkheid geen maaltijden worden geserveerd op zondagen.

Activiteiten en excursies

De school organiseert minimaal 2 culturele activiteiten per week, van excursies tot films en lessen over culturele onderwerpen.

Onze mening

Door de centrale ligging van Córdoba vormt de stad een goede uitvalsbasis om rond te reizen door Argentinië. Daarnaast liggen zowel de Andes als de Pampas niet ver van de stad vandaan. Ideaal voor wintersport- en natuurliefhebbers. Córdoba is een ideale plek om Spaans te leren.