Leer Spaans in Chili

go to top

Leer Spaans in Chili

 • Cursus Spaans in Chili
 • Cursus Spaans in Chili
request more info

Contact

Contact

Studeer Spaans in Chili en maak kennis met één van de meest welvarende en moderne landen in Latijns- Amerika. don Quijote biedt een brede keuze cursussen aan in Santiago de Chili die jou onderdompelen in de Spaanse taal en de Chileense cultuur met op de achtergrond het majestieuze Andesgebergte.

Bestemmingen in Chili

 • Santiago - De bijzondere en bruisende hoofdstad van Chili.

Cursussen Spaans in Chili

 • Intensieve Cursus: Deze cursus zorgt ervoor dat je alle aspecten verbetert van jouw Spaans in een korte tijd door het volgen van 20 uur groepslessen per week. De groepscursus is een effectieve en gezellige manier om je Spaans te verbeteren. Dit door middel van het oefenen van de taal samen met leeftijdgenoten en het discussiëren over verschillende onderwerpen in de les.
 • Super Intensieve Cursus: Als je wat sneller Spaans wilt leren dan is deze Super Intensieve Cursus wat voor jou! Er komt dan elke dag 2 uur extra bij de 20 uur groepslessen per week. Wij verzekeren dat je het juist lesmateriaal krijgt om je Spaans voldoende te verbeteren in een kortere periode.
 • Één op Één: Als je maar weinig tijd hebt of je wilt Spaans op je eigen tempo volgen, dan is deze één op één cursus perfect voor jou. Deze privé cursus is een op maat gemaakt programma naar jouw behoeften en interesses.
 • Intensief Spaans en Salsa cursus: Je weet zeker dat je de Latijns- Amerikaanse passie ontdekt tijdens deze cursus. Deze cursus combineert een Intensieve Cursus van 20 uur Spaanse groepslessen met 8 Salsa lessen per week.
 • Vrijwilligerswerk programma: Om in aanmerking te komen voor dit programma moet je minimaal een 4 weekse intensieve Spaanse cursus volgen. Dit is nodig om je Spaans voldoende te kunnen beheersen om dienstverlening te geven aan de gemeenschap. Nadat je deze cursus hebt voltooid bieden wij je de mogelijkheid om als vrijwilliger te gaan werken in een lokale gemeenschap voor verschillende maatschappelijke instellingen.

Meer Informatie

Er zijn twee accommodatie mogelijkheden, beiden bieden je de mogelijkheid om je Spaans te oefenen en verbeteren buiten de lessen:

Gastgezin; een 1- of 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt of half pension.

Studentenresidentie; 2-persoonskamer, op basis van logies of ontbijt.

Munteenheid: peso (Ch$)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$ 2-10
  Gemiddeld: US$ 10-15
  Luxe: vanaf US$ 15
 • Verblijf
  Goedkoop: US$ 10-20
  Gemiddeld: US$ 20-40
  Luxe: vanaf US$ 40

Chili is een land met een sterk onderscheidend vermogen met spectaculaire en fascinerende landschappen , door de lengte van ongeveer 4500 km en een breedte van maar 200 km. De landschappen variëren van Patagonische bergen en gletsjers tot het kale zand van de Atacama woestijn. En met de Andes aan de ene kant en de Stille Oceaan aan de andere, is er de mogelijkheid om te skiën en surfen op één dag!

Het land, met haar grote steden die je een Europees gevoel geven, is één van de meest welvarende landen van Zuid-Amerika. Santiago is een mix van welvarende moderniteit dat beelden oproept uit het koloniale verleden en een fascinerende omgeving creërt. De Chileense hoofdstad wordt steeds groter beschikt over veel restaurants, pleinen, kerken, musea en parken. Valparaiso is Chili's belangrijkste haven en tweede grootste stad. Behalve de grootte is het Chili's meest intrigerende stad met een rijke historie, beeldende kunst, maritieme musea en gezellige markten.

Een andere kuststad en één van Zuid- Amerika´s beste kustplaatsen is Viña del Mar, gelegen vlakbij Chili's  wereldbekende wijnproducerende regio. Viña del Mar is ook een grote universiteitsstad met het hele jaar door een bruisende sfeer. Hier worden wagons nog door paarden getrokken, zijn er nog nationale botanische tuinen en witte stranden die zorgen voor een kalme en rustige omgeving.

Chili biedt je eindeloze avonturen. Je kan raften en kayakken op een paar van 's werelds wildste rivieren, klimmen langs oude klimroutes en vulkanen of gewoon genieten van de warmwaterbronnen en de heerlijke Chileense wijnen.