Leer Spaans in Chili

go to top

Leer Spaans in Chili

 • Cursus Spaans in Chili
 • Cursus Spaans in Chili
request more info

Contact

Contact

Leer Spaans in Chili en maak kennis met één van de meest welvarende en moderne landen in Latijns- Amerika. don Quijote biedt diverse cursussen aan in Santiago de Chili die jou onderdompelen in de Spaanse taal en de Chileense cultuur, met op de achtergrond het majestieuze Andesgebergte.

Bestemmingen in Chili

 • Santiago de Chile - De bijzondere en bruisende hoofdstad van Chili is de belangrijkste stad van het land, waar je ook vele Europese invloeden ziet.

Cursussen Spaans in Chili

 • Intensief Spaans: Door het volgen van de intensieve cursus maak je op alle gebieden kennis met het Spaans. Je volgt 25 groepslessen per week, hierdoor zul je in een korte tijd al een aardig woordje Spaans kunnen spreken. Groepslessen zijn een effectieve en natuurlijk ook gezellige manier om je Spaans te verbeteren. Je oefent je Spaans de hele dag met je mede-studenten, de leraren en met de Argentijnen, zo breng je je kennis in een korte tijd op een hoog niveau!

 • Super Intensief: Wil je nog meer groepslessen? De cursus Super Intensief bestaat uit 37 groepslessen.

 • Individuele lessen: Je kunt er ook voor kiezen om privélessen te volgen. Bij de privélessen volg je de lessen naar aanleiding van een programma dat jij samen met de docent opstelt en geheel inspeelt op jou wensen en behoeften. De privélessen zijn ideaal wanneer je niet over heel veel tijd beschikt of het prettig vindt om in je eigen tempo lessen te volgen..

 • Immersion: Naast de groeplessen volg je 6 individuele lessen, om zo de puntjes op de i te kunnen zetten, maar ook bijvoorbeeld om in overleg een bepaald onderwerp te behandelen. Hartstikke effectief en leuk!

  Vrijwilligerswerk programma: Wanneer je het vrijwilligerswerk programma wil volgen dien je eerst minimaal 4 weken een intensieve cursus Spaans te volgen. Het is belangrijk om voldoende beheersing van de taal hebben om als vrijwilliger aan de slag te kunnen gaan. Na het voltooien van de cursus ga je aan de slag als vrijwilliger bij één van de projecten die de school aanbiedt.

Meer Informatie

Er zijn twee accommodatie mogelijkheden, beiden bieden je de mogelijkheid om je Spaans te oefenen en verbeteren buiten de lessen:

Gastgezin; een 1- of 2-persoonskamer op basis van ontbijt of half pension. (2-persoonskamer alleen beschikbaar als je samen boekt, reist en aankomt)

Residencia; een 1- of 2-persoonskamer, op basis van logies. (2-persoonskamer alleen beschikbaar als je samen boekt, reist en aankomt)

Munteenheid: peso (Ch$)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$ 2-10
  Gemiddeld: US$ 10-15
  Luxe: vanaf US$ 15
 • Verblijf
  Goedkoop: US$ 10-20
  Gemiddeld: US$ 20-40
  Luxe: vanaf US$ 40

Chili is een land met een sterk onderscheidend vermogen met spectaculaire en fascinerende landschappen , door de lengte van ongeveer 4500 km en een breedte van maar 200 km. De landschappen variëren van Patagonische bergen en gletsjers tot het kale zand van de Atacama woestijn. En met de Andes aan de ene kant en de Stille Oceaan aan de andere, is er de mogelijkheid om te skiën en surfen op één dag!

Het land, met haar grote steden die je een Europees gevoel geven, is één van de meest welvarende landen van Zuid-Amerika. Santiago is een mix van welvarende moderniteit dat beelden oproept uit het koloniale verleden en een fascinerende omgeving creëert. De Chileense hoofdstad wordt steeds groter beschikt over veel restaurants, pleinen, kerken, musea en parken. Valparaiso is Chili's belangrijkste haven en tweede grootste stad. Behalve de grootte is het Chili's meest intrigerende stad met een rijke historie, beeldende kunst, maritieme musea en gezellige markten.

Een andere kuststad en één van Zuid- Amerika´s beste kustplaatsen is Viña del Mar, gelegen vlakbij Chili's  wereldbekende wijnproducerende regio. Viña del Mar is ook een grote universiteitsstad met het hele jaar door een bruisende sfeer. Hier worden wagons nog door paarden getrokken, zijn er nog nationale botanische tuinen en witte stranden die zorgen voor een kalme en rustige omgeving.

Chili biedt je eindeloze avonturen. Je kan raften en kayakken op een paar van 's werelds wildste rivieren, klimmen langs oude klimroutes en vulkanen of gewoon genieten van de warmwaterbronnen en de heerlijke Chileense wijnen.