Leer Spaans in Cartagena

go to top

Leer Spaans in Cartagena

  • Leer Spaans in Cartagena
  • Leer Spaans in Cartagena
  • Leer Spaans in Cartagena
request more info

Contact

Contact

Spaanse School in Cartagena

Leer Spaans in Cartagena, Colombia

Onze school ligt vlak naast Plaza de la Trinidad in Getsemani, een levendige buurt vlakbij het historische centrum en een paar minuten van de zee. Word verliefd op koloniale charme die in Cartagena heerst. De straten hebben karakteristieke kasseien en je vindt er prachtige, met bloemen overdekte, terrassen en lichtgele kerken. Ontdek de oude haven, de forten en de belangrijke monumenten die in allemaal op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Onderweg naar de les zie je eigenzinnige graffiti en de prachtige Spaanse architectuur. Proef ook de lokale gerechten, zoals arepas en verse ceviche.   

Cursussen Spaans in Cartagena

Onze docenten Spaans

Al onze docenten hebben het Spaans als moedertaal en zijn ervaren met het geven van Spaans aan buitenlandse cursisten. Ze zijn getraind om een communicatieve en praktijkgerichte lesmethode te gebruiken, allebei bewezen methode’s voor het succesvol leren van het Spaans. Naast hun academische kwalificaties zijn onze docenten vriendelijk, makkelijk te benaderen en gepassioneerd om je te helpen bij het behalen van al je taaldoelstellingen.  Onze docenten zijn gepassioneerd en hebben plezier in hun werk om jou Spaans te leren. Het is niet ongebruikelijk dat docenten en cursisten na de les nog iets met elkaar gaan drinken. Met een capaciteit van maximaal 50 cursisten op de school en 8 cursisten per les kun je hier een persoonlijke leerervaring verwachten.
 

Schoolfaciliteiten Cartagena

  • Cursussen op alle niveau’s, Van beginners tot gevorderd.

  • Groeps- en individuele lessen beschikbaar

  • Maximaal 8 cursisten per klas.

  • Culturele activiteiten, excursies en vrijwilligersprogramma’s beschikbaar

  • Terras

  • Computerruimte

  • Wi-Fi in het hele gebouw.

Huisvesting in Cartagena

Er zijn twee soorten huisvesting in Cartagena.

De eerste optie is het verblijf bij een gastgezin op basis van halfpension. Hier krijgen de cursisten elke dag huisgemaakt ontbijt en diner.

Daarnaast kunnen cursisten kiezen voor een verblijf in een 1-persoonskamer in een residencia.. Je hebt je eigen kamer, maar woont samen met andere internationale cursisten die ook Spaans aan het leren zijn.

Excursies en Activiteiten

Voor een onvergetelijke ervaring worden het hele jaar door ook verschillende culturele activiteiten georganiseerd. Danslessen zijn erg populair; probeer merengue, salsa, vallenato of bachata. Neem kooklessen en leer hoe je de lokale gerechten thuis kunt maken. Bezoek het Parque Nacional del Café ga kayakken, ontdek de botansiche tuin of doe vrijwilligerswerk bij een lokale non-profit organisatie.