Spaans Leren in Buenos Aires

go to top

Spaans Leren in Buenos Aires

school location

Partner School Buenos Aires

school location Calle Suipacha 84, Buenos Aires, Argentina - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool - Buenos Aires

  • Spanish Courses in Buenos Aires

De taalschool in Buenos Aires is gelegen in de wijk Belgrano, een van de meest kenmerkende wijken van Buenos Aires. De school ligt dichtbij de bruisende wijk Palermo, beschikt over multimedia klaslokalen, een internetcafé, een recreatie- en studieruimte. Tevens beschikt de school over een keuken, een tango-ruimte, een kleine tuin en balkons met uitzicht over de straat.

In de omliggende straten vind je veel winkels, cafetaria's, bioscopen, restaurantjes en bars. Er is altijd wel iets te doen op slechts een steenworp afstand van de school. En op 20 minuten loopafstand van de school ligt de beroemde boheemse wijk San Telmo.

Je cursus is inclusief een welkomstdrankje en een stadswandeling door Belgrano.  Dit doe je samen met de docenten en je mede-studenten om elkaar én de stad te leren kennen.

Lesrooster

De lessen vinden 's ochtends of 's middags plaats en elke les duurt 55 minuten.

Docenten

Alle docenten op de school van Buenos Aires zijn native speakers. Zij zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring met lesgeven. Het is niet ongebruikelijk dat studenten en docenten samenkomen na schooltijd in de stad om te genieten van alles wat Buenos Aires te bieden heeft.

Huisvesting

Bij een gastgezin, in een 1-persoonskamer op basis van halfpension of in een Residencia, in een 1-persoonskamer of meerpersoonskamer op basis van logies.

Activiteiten & Excursies

De school organiseert van maandag tot en met vrijdag verschillende culturele activiteiten, variërend van excursies tot films en cultuurlessen.

Onze mening

Wij vertrouwen erop dat je Buenos Aires ervaart als een opwindende, comfortabele stad, een geweldige stad om Spaans te leren. Heel Latino, een tikje Europees, kortom Buenos Aires is een fascinerende hoofdstad waar bezoekers onmiddellijk verliefd op worden.