Leer Spaans in Bolivia

go to top

Leer Spaans in Bolivia

 • Spaans leren in Bolivia
 • Spaans leren in Bolivia
request more info

Contact

Contact

Waarom Spaans leren in Bolivia

Ontdek dit land van fascinerende contrasten en Studeer Spaans in Bolivia. Er zijn bruisende steden die worden omringd door regenwouden, hoge bergtoppen en zoutbergen. Je hebt de keuze uit verschillende cursussen om Spaans te leren in Bolivia. Je gaat Spaans leren terwijl je geniet van je ervaring en onderdompeling in één van de meest fascinerende bestemmingen van Latijns-Amerika.

Bestemming in Bolivia

 • Sucre - een rustige maar zeer fascinerende stad.

Cursussen Spaans in Sucre

 • Intensieve Cursus: Tijdens deze cursus komen alle aspecten van de taal aan bod. Je volgt 20 groepslessen per week. Naast de reguliere lessen worden er veel leuke en effectieve dingen gedaan. Je praat met de lokale bewoners en daardoor breng je je communicatieve vaardigheden snel op een hoog niveau.
 • Één op Één: Wanneer je niet veel tijd hebt of je leert Spaans liever helemaal op je eigen tempo, dan is deze cursus geknipt voor jou! Bij deze één op één cursus volg je een programma dat is samengesteld op basis van jouw interesses en behoeften.
 • Activa Groep: Je volgt 20 groepslessen per week en daarnaast doe je mee aan verschillende excursies en culturele activiteiten! Dompel jezelf helemaal onder in de Boliviaanse cultuur en de Spaanse taal. Dit programma kun je ook individueel volgen.
 • Vrijwilligerswerk programma: Wanneer je deel wilt nemen aan een vrijwilligersproject dien je eerst een cursus Intensief Spaans van 4 weken te volgen om je Spaans op het juiste niveau te beheersen. Na het voltooien van deze cursus kun je aan de slag als vrijwilliger bij één van de projecten.

Meer Informatie

Tijdens je verblijf in Sucre heb je twee verblijfsmogelijkheden waar je uit kan kiezen:

Gastgezin - verblijf in een individuele kamer met half pension en geniet van de leuke tijd bij een hoog geselecteerd Boliviaans gezin.

Studentenresidentie - een 1- of 2-persoonskamer in één van onze appartementen voor studenten, exclusief maaltijden.

Munteenheid: Boliviano (B$)

 • Maaltijden
  Goedkoop: US$ 2-5
  Gemiddeld: US$ 5-10
  Luxe: vanaf US$ 10
 • Verblijf
  Goedkoop: US$  6-15
  Gemiddeld: US$ 15-35
  Luxe: vanaf US$ 35

Bolivia, een zeer divers land en één van de twee landen in Zuid-Amerika zonder kustlijn. De geografische verscheidenheid kan gekenmerkt worden in 3 gebieden: de valleien, het hoge Andes gebergte en het gebied van Santa Cruz waarbij elk van deze gebieden zijjn eigen unieke kenmerken heeft.

In Bolivia ligt de hoogstgelegen hoofdstad van de wereld; La Paz. Deze stad zit vol met musea, comfortabele en moderne hotels en een bruisend nachtleven! Een bestemming die bij toeristen altijd erg in trek is, is het Titicaca meer. Dit komt door de uitzonderlijke schoonheid van het meer en de overblijfselen van de Incabeschaving.

Andere belangrijke steden in Bolivia zijn Cochabamba en Sucre. Cochabamba staat ook wel bekend als de tuinstad, de traditionele folklore en fijne wijnen. Sucre, dat in de Vallei van de Andes ligt, heeft nog veel koloniale architectuur en is een rustige en cultureel fascinerende stad.

Tevens vind je in Bolivia ook ´s werelds grootste zoutvlakte; de Salar de Uyuni. De vlakte is 10.500 km2 groot en het prachte, spectaculaire uitzicht zul je nooit meer vergeten. Een andere fascinerende bestemming is natuurlijk het Amazone gebied. Er worden boottochten georganiseerd waarbij je veel wilde dieren ziet.

In Bolivia vind je tal van intrigerende plaatsen; van de natuurlijke pracht van de Andes en het fascinerende Titicaca meer tot de steden La Paz en Sucre.