Cursus Spaans in Antigua, Guatemala

go to top

Cursus Spaans in Antigua, Guatemala

 • Cursus Spaans in Guatemala
school location

Partner School Antigua

school location Antigua, Guatemala - De Stad

Kaart

don Quijote Partnerschool Antigua, Guatemala

Onze partnerschool in Antigua is een sfeervolle, intieme school waar je op je gemak Spaans kunt leren. De school is gevestigd dichtbij het prachtige Plaza Central, dit is het centrale plein van Antigua. Het is maar een klein stadje wat betekent dat je lopend naar school kunt gaan en makkelijk de vele bezienswaardigheden kunt bezichtigen en de stad kunt verkennen!

Schoolfaciliteiten

 • 8 klaslokalen
 • Grote tuin
 • In en rondom de tuin ruimte voor Privélessen
 • Gemeenschappelijke ruimte en videolokaal

Lesrooster

De lessen vinden in de ochtend en in de middag plaats, tussen 08.00 - 12.00 uur, en 14.00 - 18.00 uur., van maandag tot en met vrijdag. Iedere sessie is verdeeld in twee delen met een pauze van 20 minuten.

Docenten

De docenten zijn allemaal gekwalificeerd en hebben ervaring in het lesgeven van het Spaans aan een groep mensen van verschillende nationaliteiten. Zij delen graag de Spaanse cultuur en tradities, en hebben een passie voor hun vak en doen met veel enthousiasme waar ze goed in zijn; jou Spaans leren!

Huisvesting

Wij bieden de volgende huisvestingsopties:

 • De met zorg geselecteerde gastgezinnen zullen ervoor zorgen dat jij het naar je zin hebt in Antigua! Je verblijft in een 1-persoonskamer op van volpension.
 • Studentenresidencia, 1-of 2-persoonskamer op basis van logies of op basis van volpension.

Op zondag worden er bij geen enkele huisvestingsoptie maaltijden aangeboden.

Activiteiten en excursies

De school organiseert iedere week 3 of 4 activiteiten. Deze activiteiten worden begeleid door de medewerkers. Er is veel variatie in de activiteiten zodat er altijd wel iets is wat je leuk vindt!

Enkele voorbeelden:

 • Culturele les op school.
 • Excursies naar dorpjes in de buurt.
 • Musea of andere culturele centra bezoeken.
 • Sportactiviteiten.

Iedere week is er de Pub Night waar de studenten bij elkaar komen om elkaar te leren kennen. Iedereen spreekt met enthousiasme over de activiteiten en je leert op een leuke en makkelijke manier de andere studenten kennen. En, de activiteiten zijn gratis!

Iedere donderdag zijn er Salsalessen die worden gegeven in onze nieuwe dansstudio, zowel de studenten als de docenten zijn welkom!

Onze mening

Antigua is een heel speciale plaats en perfect om een cursus Spaans te volgen! De ontspannen sfeer die in dit plaatsje hangt zorgt ervoor dat je zonder dat je het in de gaten hebt Spaans leert. De natuurlijke schoonheid van Antigua trekt jaarlijks vele reizigers aan. Maar behalve dat je vele reizigers ziet, kom je ook heel makkelijk in contact met de lokale bewoners! Je gaat een complete onderdompeling krijgen in de Guatemalaanse cultuur! Ons doel is om jou zo goed mogelijk Spaans te leren spreken, we zijn er voor jou om aan al jouw wensen te voldoen.